shutterstock_1699315369.jpg

Изберете еден од нашите брендови

Time Out.png

Премиум печени и солени јаткасти плодови и семиња

BOLD.png

Премиум зачинети и печени јаткасти плодови и семиња

BAKO Fruits.png

Премиум сушено овошје

Премиум сирови, несолени јаткасти плодови и миксови од јатки и сушено овошје

Премиум Супер Храна 

(семиња, јаткасти плодови, сушено овошје)

Состојки за готвење

(зачини, семиња, инстант оброци)

Премиум Житарки

(мусли, гранола, снегулки, барови)

GEMS.png

Кондиторски производи, чоколадриани јаткасти плодови и сушено овошје

Преземете го нашиот каталог

Сите производи

+389 2 2654 005

Качанички пат 17, Визбегово, 

1000 Скопје, Северна Македонија

©2020 BAKO NUTS Dooel