top of page
shutterstock_743841358.jpg
DJI_0460.jpg
shutterstock_595549616.jpg
BAKO logo.png

БАКО НУТС е приватна компанија основана 2000 година.

Нашата примарни активности се производство, преработка и трговија со јаткасти и прашкасти производи, зачини, сушено овошје, житарки.

Посветени сме на создавање на најдобрите и најиновативни производи и услуги и да се погрижиме дека истите се достапни во секое време и секаде. Со потрошувачки насочена стратегија, конкуретна понуда и уникатни производи, ја исполнуваме нашата мисија и визија, да бидеме синоним за квалитет. 

shutterstock_1173200002.jpg

Продажба на големо и мало

Веќе 20 години ги снабдуваме производителите на храна

и малопродажните објекти со нашиот

голем асортиман на производи.

Нашите брендови

Time Out.png

Премиум печени и солени јаткасти плодови и семиња

BOLD.png

Премиум зачинети и печени јаткасти плодови и семиња

BAKO Fruits.png

Премиум сушено овошје

BAKO Natural.png

Премиум сирови, несолени јаткасти плодови и миксови од јатки и сушено овошје

Be Good Superfood.png

Премиум Супер Храна 

(семиња, јаткасти плодови, сушено овошје)

Suprimo.png

Состојки за готвење (зачини, семиња, инстант оброци)

Be%20Good%20Healthfood_edited.png

Премиум житарки

(мусли, гранола, снегулки, барови)

GEMS.png

Кондиторски производи, чоколадирани јаткасти плодови и сушено овошје

IMG_0327.jpg

Нашиот тим на вработени е нашата движечка сила. 


Нашето мото е "задоволни вработени - задоволни потрошувачи". Поради тоа со модерен и систематски пристап управуваме со човечките ресурси, од правилен избор, до распоредување на позиции, евалуација, унапредување и компензација, како и континуирана надградба и тренинг. 

Омер Фејзулаху, 

Сопственик и управител

Сертификати

Во 2017 година нашата компанија помина низ процес на сертификација, при што се обезбеди со ISO 22000, Халал и  HACCP сертификати.

BAKO certificates.png
shutterstock_355672364.jpg
Портфолио

Преку 3000 производи

Јатки, семиња, зачини, сушено овошје, житарки и многу повеќе.

Во секое време на залиха имаме преку 3000 производи, достапни за продажба на големо и мало.

your brand here 2.jpg
По нарачка

Private label производство

Сите наши производи се достапни за private label производство.

Ве молиме контактирајте не со вашето барање и ќе најдеме начин да ги задоволиме вашите потреби.

Innovation.jpg
Иновација

Постојан напредок

Иновацијата е дел од нашата филозофија.

Постојано сме во потрага или развој на нови производи кои може да ги понудиме на нашите потрошувачи и да го зголемиме нашето портфолио.

Галерија од производните капацитети

bottom of page