shutterstock_1699315369.jpg

Изберете еден од нашите брендови

Time Out.png

Премиум печени и солени јаткасти плодови и семиња

BOLD.png

Премиум зачинети и печени јаткасти плодови и семиња

BAKO Fruits.png

Премиум сушено овошје

Премиум сирови, несолени јаткасти плодови и миксови со сушено овошје

Премиум Супер Храна (семиња, јаткасти плодови, сушено овошје)

Состојки за готвење

(зачини, семиња,

инстант оброци)

Премиум житарки

(мусли, гранола,

снегулки, барови)

GEMS.png

Кондиторски производи, чоколадирани јаткасти плодови и сушено овошје

Погледнете го нашиот каталог

Сите производи

+389 2 2654 005

Качанички пат 17, Визбегово, 

1000 Скопје, Северна Македонија

©2020 BAKO NUTS Dooel