Сите ваши здрави грицки и состојки на ЕДНО место

Печени и солени јаткасти плодови и семиња
Time Out.png
Сушено
овошје
BAKO%20Fruits_edited.png
Зачинети и печени јаткасти плодови и семиња
Сирови,
несолени јаткасти  плодови и миксови со овошје
BAKO Natural.png
Чоколадирани јаткасти плодови и сушено овошје
GEMS.png
Житарки,
мусли, гранола,
снегулки
Be Good Healthfood.png
shutterstock_1120010708.jpg

Рецептот за

нашиот успех

Квалитет

Избор

Здраво

Свежо

Веќе 20 години ги снабдуваме локалните и регионалните пазари со нашите производи и услуги,  одржувајќи постојан раст и зголемувајќи ја мрежата на задоволни потрошувачи.

shutterstock_1608496534.jpg

Нови производи

Рефусни производи

Погледнете го нашиот каталог

+389 2 2654 005

Качанички пат 17, Визбегово, 

1000 Скопје, Северна Македонија

©2020 BAKO NUTS Dooel