БАКО

 
 

Добредојдовте, ова е БАКО, компанија која се занимава со производство, преработка и продажба на зрнести производи и суво овошје.

 

Производи

Разгледајте го богатиот асортиман на производи кои што ги нуди нашата компанија.

Прочитајте за нас

Мисија. Визија. Вработени. Клиенти.HACCP Сертификат

Имплементиран HACCP стандард.Earth Friendly Производи

Производи кои немаат штетни ефекти врз околината.